No 2

Sync Yoga

Services

Custom Furniture, Floorplan Design, Full Buildout

Location

Dallas, TX

Whether or not you’re a yogi, flow matters. Thoughtful planning for each of our projects is essential in order to have the proper flow to a space, and Sync Yoga was no exception. Working in a space with tight corners and odd angles forced us to be creative and inventive, and we couldn’t be happier with the outcome

Reception Desk


Sync’s reception desk has a unique half-septagon shape meant to offset the narrow corners of the entry room. Staying away from 90 degree angles for this design also ensured that movement throughout the room remained fluid as yogis pass through before and after their classes. The desk also has built-in storage both in the front and back to help maximize Sync’s limited square footage even more.

Custom Wood Sign


We added the custom wood signage above the desk toward the end of the project to fill out the room and bring attention to Sync’s logo and branding. To create this unique look, we traced the logo on the wall with the help of a projector and then used scraps of unused, refurbished fence board leftover from the desk to fill in each letter. 

Benches with Cubbies


These benches/cubby spaces were an easy, affordable and aesthetically pleasing way to add storage and seating with an industrial feel. Our goal was to create the feel of a space that feels well-worn located within a new building. We used a combination of different types of wood including fence wood and shiplap to offset Sync’s clean and modern lines. 

These benches/cubby spaces were an easy, affordable and aesthetically pleasing way to add storage and seating with an industrial feel. Our goal was to…

Continue Reading

Track/Barn Sliding Door


This massive, over-sized barn door is used to separate Sync’s front lobby from it’s class space. We created the door by alternating varieties of wood including shiplap, fence wood, and pallet wood - giving this clean space even more character and complementing the rest of the custom woodwork found in the lobby.

This massive, over-sized barn door is used to separate Sync’s front lobby from it’s class space. We created the door by alternating varieties of…

Continue Reading

What's Your Next Project?

We’re currently accepting new projects!

Tell Us About It