No 7

City Electric Supply

Services

Lighting, Custom Furniture

Location

Dallas, TX

One of our largest build-outs to date started with a lot of fantastic ideas and some unconventional goals. We worked with City Electric Supply (CES) to bring their dreams for unique designs made from unique materials to reality. The new CES headquarters is located downtown in the iconic 400 Record, formerly known as the Belo Building. Our build-outs and design efforts on three of of CES’s five floors create a distinct, modern aesthetic for each floor, some with touches of rustic throwbacks to symbolize CES’ humble beginnings. 

Floor 6


Sleek and modern, this elevator lobby is a nod at several aspects of energy we confront daily. We used steel skeletons leftover from a car manufacturer to create the ceiling between the elevator lobby. The repeating circles are meant to resemble electrical outlets. 

Floor 4


We switched directions on floor four, lining the elevator lobby with reclaimed wood that gives this floor a warm and welcoming aesthetic. Light bulbs hanging from red wires add a color pop and connects to the red floor under the lobby desk. 

We switched directions on floor four, lining the elevator lobby with reclaimed wood that gives this floor a warm and welcoming aesthetic. Light bulbs hanging…

Continue Reading

Floor 3


The conference room on this floor is meant to replicate the barn where founder Thomas Mackie began CES in 1951. We treated and then repurposed over 2,000 old fence boards to cover the room ceiling to floor in wood, and even added bales of hay up top to complete the barn feel. A rustic wood door sits atop bricks to create standing table, and the entrance doors to the room are made to look like stable gates. 

The conference room on this floor is meant to replicate the barn where founder Thomas Mackie began CES in 1951. We treated and then…

Continue Reading

Reception Desk


Inspired by our stage design at Chicken Scratch Restaurant, it took 550 wood palettes to construct this beauty. Part beehive, part abstract design, Gary created this desk on site and implemented copper wire in order to hold it all together.